Flądra Lakierowana

Flądra Lakierowana
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli 89 centów za porcję spada w budżecie, lakierowana flądra może być spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju canolan, cukier turbinado, ocet trzcinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Lakierowany, Łosoś Lakierowany, oraz Łosoś Lakierowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przebić chile nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połączyć chile, sok, cukier i ocet w holenderskim piecu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (około 20 minut), mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (około 10 minut), mieszając od czasu do czasu. Odrzuć chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Posypać obie strony ryby kreolską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj 4 filety na patelnię; smażyć 2 minuty z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieścić rybę na blasze do pieczenia; rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki soku na każdym filecie. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną oleju, ryb i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Piec w 350 przez 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
Aromaty gruszki Bartlett, gardenia, białej brzoskwini, białej herbaty, jaśminu, krakersów graham i słomy. Aromaty azjatyckiej gruszki, białej figi, białej brzoskwini, białej truskawki i kwiatów kopru włoskiego. Wykończenie jest suche, długie i napędzane kwasem.Dobrze komponuje się z pieczonym kurczakiem, sałatką Cezar, małżami, wieprzowiną z pigwy, grillowanym kabaczkiem, pstrągiem smażonym na patelni i bibimbapem.
Aromaty gruszki Bartlett, gardenia, białej brzoskwini, białej herbaty, jaśminu, krakersów graham i słomy. Aromaty azjatyckiej gruszki, białej figi, białej brzoskwini, białej truskawki i kwiatów kopru włoskiego. Wykończenie jest suche, długie i napędzane kwasem.Dobrze komponuje się z pieczonym kurczakiem, sałatką Cezar, małżami, wieprzowiną z pigwy, grillowanym kabaczkiem, pstrągiem smażonym na patelni i bibimbapem.
Aromas of Bartlett pear, gardenia, white peach, white tea, jasmine, graham cracker, and straw. Flavors of Asian pear, white fig, white peach, white strawberry, and fennel flowers. The finish is dry, long and acid driven.Pairs well with roast chicken, Caesar salad, mussels, quince glazed pork chop, grilled squash, pan seared trout, and bibimbap.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn