Flądra Haitańska

Flądra Haitańska
Haitańska flądra może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pomidory, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Coleslaw Haitański, Sałatka Ziemniaczana Haitańska, oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety z flądry umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
2
Posypać równomiernie sokiem z limonki, 1/2 łyżeczki soli i 3 łyżki posiekanej świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Roztopić masło na średnim ogniu na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie filety; dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki. Smażyć 3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodaj pomidora, sok pomarańczowy, pozostałe 1/2 łyżeczki soli i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Dodaj filety rybne; zmniejszyć ogień do medium,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 10 minut lub do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Rybę ułożyć na talerzach; polać filetami równomiernie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Podawać z ryżem jaśminowym i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn