Flying Trapez Krewetki
Flying Trapez krewetki jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 511 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz krewetki, mocno brązowy cukier, imbir i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kurczak Cacciatore ' Trapez, Latająca Figa, oraz Latające Spodki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 15 do 20 minut lub aż lekko zgęstnieje, ubijając często.
Ubij na maśle, 1 łyżkę stołową na raz, mieszając, aż się stopi.
Dodać sól i pieprz, i usunąć mieszaninę z ognia.
Obrać krewetki i devein, pozostawiając ogony nienaruszone. Nawlecz krewetki równomiernie na 12-calowe szaszłyki.
Posmaruj oliwą z oliwek. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 400), 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż krewetki staną się różowe.
Podawać grillowane krewetki kebaby z sosem.