Flan Kukurydziany
Przepis flan kukurydziany jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pietruszki, mieszanka sosu demi-glace, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Słodka kukurydza Flan z Kettle Corn, Corn Flan Side Dish, oraz My Simple Custard Flan (Filipino Leche Flan).
Instrukcje
Przetwarzaj kukurydzę w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Dodaj pół na pół i następne 3 składniki; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając ciała stałe.
Wlać mieszaninę do 8 (6-uncji) maślanych kubków lub ramekinów.
Umieść kubki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Dodaj gorącą wodę do naczynia na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż zestaw.
Wyjąć kremy z wody i ostudzić 5 minut na stojaku z drutu. Odwróć na talerze.
Przygotować sos demi-glace zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Natkę pietruszki i olej przerabiamy w blenderze na gładką masę.
Podawać sos demi-glace i olej Pietruszkowy z płatkiem kukurydzianym.
Uwaga: do mieszanki sosów demi-glace użyliśmy marki Knorr.