Flądra Francese z prażonymi migdałami, cytryną i kaparami
Flądra Francese z prażonymi migdałami, cytryną i kaparami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka jaj, ciężka śmietana, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Linguine Z Prażonymi Migdałami, Pietruszką I Cytryną, Prażone migdały z rozmarynem, tymiankiem i cytryną, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast migdały na umiarkowanym ogniu i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim lub średnim ogniu. Doprawić rybę solą i pieprzem. Jajka ubić śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, 2 obroty patelni, a następnie dodaj 2 łyżki masła, pokrojone na małe kawałki. Zanurzyć rybę w jajkach i gotować z obu stron, aż tylko złoty, 5 do 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść ryby na talerz i przykryć luźnym namiotem foliowym, aby zatrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Dodać wino do patelni i zmniejszyć o połowę, 1 minutę, a następnie dodać 1 łyżkę masła i garść pietruszki do patelni. Wymieszaj sok z cytryny, skórkę i kapary. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Polać rybę sosem i polać pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Powrót patelni do ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 kolejne zwoje patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj posiekany czosnek i pozwól mu mówić, dochodząc do skwierczenia. Zwiędnąć w szpinaku, obracając się płaszcz w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Szpinak podawać razem z flądrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flądra
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.