"Fish and Chips"
"Fish and Chips" wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 80 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz kawior, Skórka z cytryny, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Razem wymieszać crème fraîche, skórkę, szczypiorek i sól do smaku. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Szczotka 2 duże blachy do pieczenia obficie z odrobiną oleju.
Ziemniaki pokroić w poprzek po przekątnej na plastry o grubości 1/8 cala z mandoliną.
Wytnij 80 gwiazdek ziemniaków nożem i ułóż w 1 warstwie na blachach do pieczenia.
Umyć wierzchy z większą ilością oleju i doprawić solą.
Piec gwiazdy w partiach w środku piekarnika, aż złoty i chrupiące, o 10 protokół (gwiazdy mogą zwijać). Natychmiast przenieś gwiazdki ostrożnie metalową szpatułką Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć i ostudzić (gwiazdy będą nadal chrupiące).
Podawać gwiazdki z creme fraîche i kawiorem.
* Creme fraîche polewa może być wykonane 2 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. * Gwiazdki mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane, między ręcznikami papierowymi, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.