Filiżanki Espresso Truflowe

Filiżanki Espresso Truflowe
Filiżanki Espresso truflowe to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Jeśli masz pokryte czekoladą ziarna espresso, olej roślinny, foliowe kubki na cukierki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewielu ludziom smakował ten napój. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Filiżanki Espresso Truflowe, Ciasto Truflowe Z Czekoladą Bez Mąki, oraz Filiżanki Do Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cukierki kubki w mini muffin Patelnie. W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa pieczenia chipsy i olej odkryte na wysoki 1 minuta; wymieszać. Kuchenkę mikrofalową w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym, aż do stopienia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Łyżka 1 łyżeczka roztopionej mieszaniny w każdym kubku cukierków. (Pozostanie mieszanina; odstawić do późniejszego użycia.) Z tyłu małej łyżki, rozprowadzić mieszaninę w DNA i większość drogi po bokach filiżanek. (Jeśli mieszanina jest zbyt płynna, schłodzić przez kilka minut, aby pokryć kubki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
3
Odstawić do całkowitego ustawienia.
4
W międzyczasie, w małej misce do mikrofalówki, wymieszaj śmietanę i proszek espresso. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysoki 20 sekund lub aż krem jest bardzo gorąca; wymieszać do połączenia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa 15 sekund dłużej, aż mieszanina może być mieszana gładko. Przechowywać w lodówce 10 minut do ostygnięcia lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Gdy filiżanki cukierków są ustawione i mieszanina espresso jest chłodzony, kuchenka mikrofalowa pozostała Biała mieszanina 30 sekund lub tylko do stopienia, ale nie ciepłe. Łyżka mieszanki espresso do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; Wytnij 1/4 cala z jednego dolnego rogu torby. Wymieszaj około 1 łyżeczki mieszanki do każdego kubka cukierków. Łyżka wystarczy stopioną białą mieszaninę na pokrycie. Na wierzch każdej polać ziarnem kawy pokrytym czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Posypać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
7
Odstawić do Ustawienia, około 30 minut.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn