Filety wołowe z sosem z czerwonego wina i pieczone frytki Wegetariańskie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj filety z wołowiny z sosem z czerwonego wina i pieczone frytki Wegetariańskie spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 506 kalorii, 32G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szalotka, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe z sosem z czerwonego wina, kremowym szpinakiem i frytkami Truflowymi, Filety Z Łososia Z Kremowym, Białym Winem/Sosem Mięsno-Krabowym, oraz Filety wołowe z sosem granatowo-Pinotowym.
Instrukcje
Umieść dużą blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 45
Aby przygotować warzywa, połączyć mąkę kukurydzianą i ser w małej misce, dobrze mieszając.
Umieść ziemniaki i marchew w dużej misce.
Warzywa skropić 2 łyżkami oleju.
Warzywa posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wrzucić.
Posypać mieszankę mąki kukurydzianej na warzywa; wrzucić. Ułóż warzywa w jednej warstwie na rozgrzanej blasze do pieczenia; piec w 450 przez 15 minut. Obróć warzywa; piec dodatkowe 8 minut lub do złotego i miękkiego.
Aby przygotować steki, podgrzej średni rondel na średnim ogniu.
Dodać wino i kolejne 4 składniki (przez rozmaryn) na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn prawie odparuje (około 8 minut).
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki (około 13 minut).
Usunąć z ognia; przecedzić mieszaninę przez sito nad miską. Wyrzucić ciała stałe.
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Posypać obie strony steków równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj steki na patelnię; smażyć przez 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Niech steki stać 5 minut.
Podgrzać patelnię do wysokiej temperatury.
Dodać zmniejszoną mieszaninę bulionu do patelni; wymieszać z musztardą i pozostałą 1/8 łyżeczki soli.
Dodać masło do patelni, 1 kawałek na raz, mieszając trzepaczką, aż każdy dodatek zostanie włączony.
Umieścić 1 stek na każdym z 4 talerzy; skropić każdą porcję z około 1 łyżką sosu.
Każdy stek posypać 1/2 łyżeczki liści tymianku, w razie potrzeby. Frytki warzywne podzielić równomiernie na porcje.