Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Madera

Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Madera
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać filet z wołowiny w cieście francuskim z sosem Madera spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Ten przepis służy 13 i kosztuje $1.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Madery, pieprzu, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Bearnaise, Herbed filet wołowy z pomidorem Madeira Confit, oraz Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn