Filet Mignon z syropem balsamicznym i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Filet Mignon z syropem balsamicznym i kozim serem. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 526 kalorii, 28g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, kozi ser, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Mignon kozi ser i Pancetta, Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana, oraz Filet Balsamiczny Szkliwiony Mignon.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować ocet balsamiczny i cukier w dużym rondlu na średnim ogniu do zmniejszenia do 1/3 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 18 protokół.
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Steki posypać solą i pieprzem. Gotować steki do pożądanej doneness, o 3 minut na stronie średnio rzadkie.
Przełożyć steki na blachę do pieczenia. Pokruszyć ser na steki i dusić tylko do rozpuszczenia sera, o 1 minutę.
Przenieś steki na talerze.
Polać sosem balsamicznym wokół steków i podawać.