Filet Mignon faszerowany serem pleśniowym
Filet Mignon nadziewany serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 25 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, papryka, cebula w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pokrojony filet mignon zawijany z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z sera pleśniowego, Podwójny wędzony boczek zawijany Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami polany serem pleśniowym, oraz Filet Nadziewany Krabem Mignon.
Instrukcje
Aby mieszaninę przypraw wymieszać sól, cebula w proszku, czarny pieprz, papryka, kolendra, chili w proszku, cukier i suchą musztardę w szczelnym pojemniku. Odstawić do użycia. Będzie więcej niż potrzebujesz.
Wytnij głęboką kieszeń z boku każdego z steków, z jak najmniejszym otworem. Lepiej niech rzeźnik zrobi to za Ciebie. Wsadź jedną czwartą sera pleśniowego do kieszeni każdego steka. Ser przerabiać tak daleko, jak to tylko możliwe, i ścisnąć otwór zamknięty, aby go zapieczętować. Zabezpieczyć wykałaczkami, jeśli to konieczne, aby utrzymać ser w środku. Doprawić obficie po obu stronach mieszanką przypraw.Przygotować grill do gotowania na bezpośrednim ogniu.
Usuń wykałaczki, jeśli używasz i umieść steki bezpośrednio na ruszcie do gotowania. Gotować przez 3 protokół, obrócić steki ¼ kolei, aby ładne znaki crosshatch, a następnie gotować kolejne 2 protokół. Flip i gotować kolejne 3 do 4 minut dla średnio rzadkie, lub do stopnia pożądanej doneness.
Wyjmij na talerz i pozostaw na 5 minut przed podaniem.
Podawać z cebulą obtoczoną w mące, soli i pieprzu i szybko smażoną na głębokim tłuszczu (opcjonalnie).