Figi, morele i maliny Brûlée
Figi, morele i maliny Brûlée może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 205 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wanilię, akompaniament: crème fraîche, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Morelowa tarta crème brûlée, Raspberry Brûlée, oraz Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem skórkę, soki cytrusowe, wanilia i cukier miętowy.
Masło sześć 1-cup płytkie Ognioodporne zapiekane naczynia lub miski. Figi ćwiartkowe. Połówki i pestki moreli. Dziel figi, morele, maliny i mieszankę soków między naczyniami lub miseczkami.
Tuż przed podaniem, posypać cukier równomiernie na owoce i karmelizować z palnikiem, przesuwając płomień równomiernie tam iz powrotem tuż nad cukrem (alternatywnie, owoce broil pod rozgrzanym brojlerem ustawić 2 do 3 cali od ciepła), aż większość cukru stopi się i głęboko Złoty w miejscach.
Natychmiast podawać brulées z creme fraîche.