Figi deserowane z pancettą i kozim serem

Figi deserowane z pancettą i kozim serem
Figi deserowane z Pancettan i kozim serem może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 251 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka koniczyny, koziego sera, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Figi deserowane z Pancettanem i kozim serem, Figi deserowane z Pancettanem i kozim serem, oraz Papryka Faszerowana Serem Kozim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nalej Likier owocowy do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
2
Posypać pieprzem na spodku. Pokrojone boki fig zanurz najpierw w likierze owocowym, a następnie w pieprzu i umieść, pokrojone bokiem, na blasze do pieczenia, aby marynować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Każdy plasterek pancetty pokroić wzdłuż na 1/2-calowe paski. Luźno owinąć każdą figową połowę paskiem pancetty. Resztę pancetty smażyć na chrupiącą i kruchą masę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Przygotuj gorący ogień w grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść deski na ruszcie grillowym i zamknij pokrywę. Gdy deski zaczną dymić i pękać, po 3-5 minutach otwórz pokrywę i obróć deski za pomocą szczypiec do grilla. Szybko umieść połówki figowe na deskach, pokrój bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Posypać kozim serem i smażoną pancettą na figach. Przykryj i deski-piecz przez 12 do 15 minut, lub do momentu, gdy figi zmiękną i zostaną przypalone na brzegach, a kozi ser ma polerowany wygląd i brązowo-czerwony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
7
Skropić miodem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Poszycie piekarnika: Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Na środku piekarnika ułożyć deserowane figi owinięte pancettą, posypane kozim serem i smażoną pancettą. Deska-piecz przez 12 do 15 minut, lub aż figi zostaną przypalone na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Skropić miodem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
Ten przepis można łatwo podzielić na pół, jeśli masz grill, który jest zbyt mały, aby pomieścić dwie deski w tym samym czasie, lub można zataczać gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
From 25 Essentials: Techniques for Planking by Karen Adler and Judith Fertig. Copyright © 2010 by Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk. Opublikowane przez Harvard Common Press.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn