Figa, cebula i cytrynowy Haroseth

Figa, cebula i cytrynowy Haroseth
Figa, cebula i cytryna Haroseth może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, figi mission, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Haroseth, Morelowy, daktylowy i pistacjowy Haroseth, oraz Suszone owoce i migdały Haroseth dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, doprowadzić figi i wino do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień, i dusić do miękkości, o 25 protokół. Po ugotowaniu figi powinny być ledwo pokryte płynem; w razie potrzeby wyjmij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu gotować cebulę w oliwie z oliwek, często mieszając, aż będzie bardzo miękka, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać mieszankę fig, pieprz, miód, sól, sok z cytryny i 1/2 skórki do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CebulaCebula
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
FigiFigi
4
Ochłoń.
5
Wymieszać z orzeszkami pinii tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
6
Dekoruj pozostałą skórką.
7
Make ahead: przygotuj się przez krok 3, dodając całą skórkę; schłodzić hermetycznie do 1 dnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn