Fettuccine z łososia i szpinaku

Fettuccine z łososia i szpinaku
Fettuccine z łososia i szpinaku to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka masła, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Fettuccine Z Łososia, Fettuccine Ze Szpinaku, oraz Fettuccine Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać fettuccine, i gotować przez 11 do 13 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
3
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło i zmiksować z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wymieszać z mąką do zagęszczenia. Stopniowo mieszaj parmezan aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Łososia pokruszyć na maśle. Wymieszać ze szpinakiem, kaparami, suszonymi pomidorami i oregano. Gotować i mieszać o 3 protokół, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
KaparyKapary
łosośłosoś
6
Podawać na ugotowanym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn