Fettuccine z oliwą z oliwek, czosnkiem i czerwoną papryką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fettuccine z oliwą z oliwek, czosnkiem i czerwoną papryką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, fettuccine, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fettuccine z oliwą z oliwek, czosnkiem i czerwoną papryką, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki oleju; zawirować do herbu.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać z pieprzem.
Przynieś 6 litrów wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w dużym garnku.
Dodaj makaron; gotować 8 minut lub aż prawie al dente.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Dodać gorący makaron, zarezerwowany płyn do gotowania, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i ser do mieszanki czosnku. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej; gotować 2 minuty lub aż makaron jest al DENTE, podrzucając do połączenia.
Dodać pietruszkę; wrzucić.
Umieść 1 1/2 szklanki makaronu na każdym z 4 talerzy; skropić każdą porcję 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.