Need a dairy free main course? Faux Pho może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 49g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, anyż, bulion wołowy o niskiej zawartości soli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Faux Pho, oraz Quickie Faux Phở.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę, pokrój stronę w dół, czosnek i imbir.Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek zostanierozłożony, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, bulion, anyż i cynamon; doprowadzić do wrzenia Toa. Zmniejszyć ogień; dusić do smaku, 7-8 minut.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.