Faszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowym

Faszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj lekkomyślną rezygnację: nadziewany łosoś z pikantnym sosem Mayo spróbuj. Ten przepis służy 3 i kosztuje $12.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 964 kalorie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś miód, upiec, umieścić łososia w płytkim naczyniu do pieczenia i marynaty, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko skondensowane, można stosować to danie główne z Skrót Tres Leches Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Lekkomyślne porzucenie: pieczony Ahi Tunan na łóżku z cukinii wstążki i makaron pełnoziarnisty z pikantnym sosem, Reckless Abandon: Fresh Tuna Tower, oraz Lekkomyślna rezygnacja: łatwy wywar warzywny ze starych skrawków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po pierwsze, zrobić marynatę, co jest dość łatwe, ale ja wouldrecommenddoing kilka godzin przed użyciem, aby umożliwić czas do ostygnięcia. W małej misce połączyć 1/4 szklanki zimnej wody z 1 łyżką skrobi kukurydzianej i ubić razem. Odstawić do użycia later.In mały rondel na średnim ogniu, połączyć pozostałe 1 szklanka wody, sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku, brązowy cukier i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ubijamy i gotujemy na wolnym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuści.Teraz dodaj mieszaninę wody i skrobi kukurydzianej i gotuj na wolnym ogniu, aż marynata zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Niech marynata ostygnie do temperatury pokojowej przed zalaniem łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Łososia umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i marynować przez co najmniej 30 minut w lodówce. Możesz to zrobić noc wcześniej i marynować na noc.Teraz przygotuj łososia farszem z serem śmietankowym! Najpierw weź ząbkowany nóż (nóż do steków) i zrób podłużne rozcięcie w filetach z łososia, nie przecinając ich do końca. W zasadzie zrobić małą kieszeń.Uważam, że najlepszym sposobem na nadzienie łososia serem śmietankowym jest pokroić małe plasterki z bloku i nacisnąć na kawałki o długości łososia. Wsadź paski serka do łososia i naciśnij.Wyłożyć blachę do pieczenia folią i spryskać nieprzywierającym sprayem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Filety z łososia umieścić na folii. Łyżka trochę dodatkowej marynaty na wierzchu łososia i posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Piec w temperaturze 400 stopni przez 20 minut. Podczas pieczenia łososia zrobić łatwy pikantny majonez! Wystarczy wymieszać majonez i Sriracha, a następnie dodać mleko skondensowane. Możesz dostosować majonez być pikantny lub słodszy w zależności od twojegopaleta.Możesz po prostu skropić majonezem łososia lub przepuścić go przez plastikową torebkę. Wystarczy włożyć kilka łyżek do małej plastikowej torebki i odciąć róg.Gdy łosoś jest gotowy, wyciągnąć go, posypać zieloną cebulą i skropić pikantnym majonezem! Obiecuję, że to będzie rozpływające się w ustach danie! Największą częścią jest to, że marynata może być zapisany (po prostu gotować go po użyciu i umieścić w lodówce) i pikantny majonez może być zapisany, jak również. Jeśli chcesz zrobić danie w tydzień lub dwa, wszystko czego potrzebujesz to łosoś, Serek i zielona cebula! Można użyć marynaty do kurczaka lub innych ryb. Jestem pewien, że możesz być kreatywny z pikantnym majonezem. ;) Pin It
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
SrirachaSriracha
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyazjatyckieazjatyckie5(zima)dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa2(zima)mleko skondensowanemleko skondensowane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonycippolini, mała włoska słodka cebula o płaskim kształcie, obrana i pokrojona w cienkie plasterkicippolini, mała włoska słodka cebula o płaskim kształcie, obrana i pokrojona w cienkie plasterki0(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki3zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekki majonezlekki majonez3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonymieszanka farszu o smaku ziołowymmieszanka farszu o smaku ziołowym1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone pomidory w olejususzone pomidory w oleju3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŁososia umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i marynować przez co najmniej 30 minut w lodówce. Możesz to zrobić noc wcześniej i marynować przez nocŁososia umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i marynować przez co najmniej 30 minut w lodówce. Możesz to zrobić noc wcześniej i marynować przez noc3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyFaszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowymFaszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowym340Orzechy dowolne (posiekane)2 porcje łososia (o każdej), bez skóry2 porcje łososia (o każdej), bez skóry3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonycukinia, nieobrana i posiekanacukinia, nieobrana i posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)woda z kwiatów pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki startej skórki z cytryny i skórki pomarańczowej)woda z kwiatów pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki startej skórki z cytryny i skórki pomarańczowej)06 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych2(zima)Sriracha hot sauceSriracha hot sauce1małeMożesz po prostu skropić majonezem łososia lub przepuścić go przez plastikową torebkę. Po prostu włóż 3 łyżki do plastikowej torby i odetnij rógMożesz po prostu skropić majonezem łososia lub przepuścić go przez plastikową torebkę. Po prostu włóż 3 łyżki do plastikowej torby i odetnij róg596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizimna wodazimna woda1dodatkowa filiżanka wodydodatkowa filiżanka wody3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypiecpiec1małeW rondlu na średnim ogniu, połączyć pozostałe 1 szklanka wody, sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku, brązowy cukier, i miód. Ubijamy i gotujemy na wolnym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuściW rondlu na średnim ogniu, połączyć pozostałe 1 szklanka wody, sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku, brązowy cukier, i miód. Ubijamy i gotujemy na wolnym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuści3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPin ItPin It

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia57
Magazyn