Faszerowany Kurczak Ranczo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanego kurczaka Ranczo. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 8G tłuszczu i w sumie 228 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, skrobię kukurydzianą, połówki piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak Boczek Ranczo Nadziewane Muszle, Chrupiące nadziewane piersi z kurczaka Buffalo z Ranczo pieczonymi ziemniakami-Iowa Girl Eats, oraz Chrupiące nadziewane piersi z kurczaka Buffalo z Ranczo pieczonymi ziemniakami-Iowa Girl Eats.
Instrukcje
Na małej patelni nieprzywierającej gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie ugotowany, ale nie chrupiący.
Odcedź na ręczniku papierowym. Spłaszcz kurczaka do 1/4 cala. grubość; posmarować opatrunkiem ranczo. Na wierzch z grzybami, czerwoną papryką i cebulą.
Zwiń i zawiń wokół siebie kawałek boczku; w razie potrzeby zabezpiecz wykałaczką.
Miejsce w 1. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub soki z kurczaka są klarowne.
Odcedź soki z patelni. W małym rondelku połącz skrobię kukurydzianą i mleko na gładką masę; dodaj soki z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.