Faszerowane Nogi Indyka
Nadziewane udka z indyka mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 1173 kalorii, 137g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka sosu teriyaki, oregano, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantne Nogi Indyka, Crock Pot Nogi Z Indyka, oraz Duszone Nogi Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykonuj liczne pionowe szczeliny w nogach indyka.
W małej misce połączyć oliwę z oliwek z solą, pieprzem, teriyaki, octem i oregano. Dokładnie pokryć każdą nogę indyka mieszaniną.
Cebulę, zielony pieprz i boczek pokroić na małe kwadraty, mniej więcej takie same jak przecięte na nogach indyka szczeliny. Wypełnij każdą szczelinę jednym kawałkiem pieprzu, cebuli i boczku.
Po nadziewaniu nóg, brązowo je w mieszaninie oleju dookoła na średniej wysokości. Niższa temperatura do niskiej i pokrywa. Gotować przez 45 minut lub aż mięso zacznie oddzielić się od kości. Jeśli nogi wyschną podczas gotowania, dodaj trochę wody do patelni i obniż temperaturę.