Faszerowana Czerwona Papryka
Nadziewane czerwone papryki może być tylko przystawka szukasz. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 126 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka cebuli, pomidorów w puszkach, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest doskonałe. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Faszerowana Papryka, oraz Papryka Nadziewana: Aji dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić brązowy ryż i wodę do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, umieścić pokrywę na rondlu, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękka, o 40 protokół; przenieść do dużej miski do mieszania.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Rozbij mieloną wołowinę na małe kawałki i umieść na patelni.
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek; gotować i mieszać, aż wołowina jest całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół.
Wymieszać mieszaninę wołowiny do brązowego ryżu.
Wymieszać sos pomidorowy, pokrojone w kostkę pomidory, pastę pomidorową i włoską przyprawę do mieszanki ryżu i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Ułóż paprykę w naczyniu do pieczenia. Łyżka nadzienia do papryki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, około 1 godziny.
Nadziewane papryki posypać parmezanem.