Fasolka szparagowa z pomidorami i Cotija
Fasolka szparagowa z pomidorami i Cotija może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, płatki pieprzu, ser cotija i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka szparagowa z pomidorami, Fasolka szparagowa i pomidory, oraz Fasolka szparagowa z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku umieścić 2 szklanki wody. Przykryć szczelnie; podgrzać do wrzenia.
Wstawić fasolkę szparagową do kosza na parowiec w holenderskim piekarniku. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 8 do 10 minut lub aż ostry-przetargu.
Tymczasem w 10-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju 3 do 4 minut, często mieszając, aż cebula będzie chrupiąca-miękka. Wymieszaj pomidory, oregano i płatki pieprzu.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i większość cieczy odparuje.
Łyżka odsączonej fasoli na półmisek; wierzch z mieszanką pomidorową.
Posypać serem i migdałami; podawać na ciepło.