Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem

Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Zielona fasola z opiekanego czosnku może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem, Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami, oraz Prażona Fasolka Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać fasolę; gotować 5 protokół. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać masło i olej; obracać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Czosnek usunąć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Dodać fasolę, posypać solą i pieprzem. Gotować 2 minuty, często podrzucając. Wierzch z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
8
Odmiana sezamowo-sojowa: przygotuj fasolę krok po kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
9
Rozgrzać 1 łyżkę ciemnego oleju sezamowego na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Olej SezamowyCiemny Olej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodaj 2 mielone ząbki czosnku i 1/4 łyżeczka pokruszony czerwony pieprz; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Dodać fasolę, 1 łyżkę sosu sojowego dolno-sodowego i 1/8 łyżeczki soli; gotować 2 minuty, często podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
Posypać 1/2 łyżeczki prażonego sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn