Fasolka szparagowa z masłem czosnkowym i orzechami włoskimi
Fasolka szparagowa z masłem czosnkowym i orzechami włoskimi to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz kawałki orzecha włoskiego, czosnek, przyprawioną sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, Grzybami I Orzechami Włoskimi, Masło Czosnkowe Fasolka Szparagowa, oraz Fasolka Szparagowa Z Masłem Parmezanowo-Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj zieloną fasolkę do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na torbie.
Odcedzić; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick roztopić masło na średnim ogniu. Paprykę i czosnek gotować na maśle 2 do 4 minut, ciągle mieszając, aż papryka będzie chrupiąca-delikatna. Wymieszać z orzechami włoskimi; gotować na gorąco.
Dodajemy fasolkę szparagową, posypujemy przyprawioną solą. Gotować i mieszać aż do całkowitego ogrzania. Łyżka do naczynia do serwowania.