Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym

Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym
Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, seler, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek i zioła zielona fasola, Czosnek zioło ziemniaki pieczone marchew i fasolka szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić osoloną wodę do wrzenia w dużym rondlu; dodać fasolę, przykryć, i gotować 10 do 15 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Drenaż. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
3
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i saute 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
4
Dodać czosnek, i saute 2 protokół. Wymieszać w fasoli, rozmaryn, sól, i pietruszka; saute 4 minut lub do dokładnie ogrzanego. Przygotowanie: 10 min., Gotowanie: 26 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn