Fasolka szparagowa z boczkiem
Fasolka szparagowa z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz sól, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z boczkiem, Fasolka szparagowa i boczek, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować we wrzącej wodzie przez 5 minut lub aż będzie chrupiąca-miękka.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj fasolę, sok, sól, i pieprz do patelni; wrzucić do połączenia. Gotować 5 minut lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
Posypać boczek na mieszaninie fasoli; wrzucić.