Fasolka szparagowa we mgle
Fasolka szparagowa we mgle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cienkie - prosciutto, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Ciasto Z Kokosową Mgiełką, oraz Ciasto Z Kokosową Mgiełką.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, często mieszać olej, cebula, czosnek, i prosciutto aż cebula jest lekko rumiane, 5 do 8 minut; zachować ciepło.
Tymczasem w 4-do 5-kwartowej patelni przykrytej, doprowadzić 3-kwartową wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolę i gotować, odkryte, do miękkości-chrupiące po przekłuciu, 6 do 12 minut, w zależności od odmiany.
Fasolę odsączyć i włożyć do płytkiego naczynia.
Wlać mieszankę cebuli na fasolę.