Fasolka Szparagowa W Śmietanie
Potrzebujesz wegetariańska przystawka? Fasolka szparagowa w śmietanie może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka masła, soli, fasoli i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Fasola i ziemniaki w śmietanie, oraz Kurczak w śmietanie na fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małym rondelku rozpuść 1 łyżkę masła; dodać płatki kukurydziane i odstawić. Rozpuść pozostałe masło w dużym rondlu. Dodaj mąkę, sól, pieprz, cebulę i cukier; podgrzej i mieszaj, aż będzie musujące. Zmniejsz ogień; dodaj śmietanę i mieszaj, aż będzie gładka. Gotuj i mieszaj na małym ogniu przez 2 minuty (nie gotuj). Złóż fasolę.
Łyżka do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Posyp mieszanką sera i płatków kukurydzianych.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 20 minut lub do podgrzania.