Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowo-wiśniowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis służy 10. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować na dużym ogniu, aż chrupiące przetargu, o 8 protokół.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 20 sekund.
Dodać pomidory, przykryć i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać fasolkę szparagową, doprawić solą i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, 4 do 5 protokół.
Fasolę podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.