Fasolka szparagowa i gruszki z boczkiem
Fasolka szparagowa i gruszki z boczkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 348 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka soli i pieprzu, gruszki bosc, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa i gruszki z boczkiem, Smażona fasola szparagowa i gruszki, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem.
Instrukcje
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż częściowo gotowane, ale nie brązowy, 5 do 6 protokół;odcedzić na ręcznikach papierowych.
Połącz osuszony boczek, fasolkę szparagową i gruszki w dużym rondlu; wlać wystarczającą ilość wody na mieszaninę, aby pokryć. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane i miękkie, o 30 protokół.
Wyjąć z patelni do naczynia do serwowania łyżką szczelinową, odprowadzając nadmiar wody. Doprawić solą i pieprzem.