Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy

Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy
Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion gorczycy, musztarda pełnoziarnista, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy, Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy, oraz Trzy Nasiona Zielonej Fasoli I Pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, toast nasiona gorczycy na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni często, aż pop i zacząć brązowo, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć na talerz i ostudzić.
3
Dodaj szalotki, ocet sherry i wodę na patelni i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 łyżka stołowa, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z masłem, musztardą i prażonymi ziarnami gorczycy. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę aż chrupiące-przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Fasolę odcedzić, osuszyć i przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać masło z nasion gorczycy, doprawić solą i pieprzem; wrzucić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Masło Z NasionMasło Z Nasion
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
9
Dodać do przodu: masło z nasion gorczycy można schłodzić do 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Z NasionMasło Z Nasion
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
10
Przed użyciem pozostawić masło do temperatury pokojowej. Ugotowaną zieloną fasolkę można schłodzić na noc; blanszować we wrzącej wodzie lub parze, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn