Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sezamu i imbiru. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną fasolkę, olej sezamowy, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 11 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa, Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, oraz Sezam Czosnek Imbir Zielona Fasola.
Instrukcje
Gotować fasolę na patelni z wrzącą wodą przez 3 min do miękkości.
Rozgrzać olej sezamowy, następnie gotować imbir i czosnek przez 1 min, aż będą pachnące. Fasolę wymieszać, doprawić i posypać sezamem. Gotować przez 30 sekund, aż gorące przez.