Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa

Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sezamu i imbiru. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną fasolkę, olej sezamowy, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 11 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa, Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, oraz Sezam Czosnek Imbir Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Gotować fasolę na patelni z wrzącą wodą przez 3 min do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Drenaż.
3
Rozgrzać olej sezamowy, następnie gotować imbir i czosnek przez 1 min, aż będą pachnące. Fasolę wymieszać, doprawić i posypać sezamem. Gotować przez 30 sekund, aż gorące przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn