Fasola szparagowa i kukurydza z masłem limonkowym
Fasola szparagowa i kukurydza z masłem limonkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 178 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, skórkę z limonki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Fasola szparagowa i kukurydza z masłem limonkowym, Ziemniaki, Fasolka Szparagowa I Kukurydza W Sosie Maślanym Cytrynowo-Brązowym, oraz Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową, kukurydzę i sól. Gotować od 5 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa zostaną dokładnie podgrzane.
Wymieszać ze skórką z limonki i sokiem.