Fasola Szparagowa Amandyna
Fasolka szparagowa Amandine jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 83 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, fasolę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Amandyna, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Tilapia z fasolką szparagową Amandine.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do chrupkości-przetargu; odcedzić i odstawić.
Na dużej patelni, gotować migdały na maśle na małym ogniu. W razie potrzeby wymieszaj sok z cytryny i sól.