Fasola po pieczeniu III

Fasola po pieczeniu III
Fasola po pieczeniu III może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 441 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, fasolkę po pieczeniu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasolka po pieczeniu mojej mamy, oraz Fasolka po pieczeniu taty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać fasolę do naczynia żaroodpornego 2 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Umieść boczek na patelni 9 cali, całkowicie pokrywając dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż brązowy cukier na boczku i gotuj na średnim ogniu. Gdy tłuszcz z boczku zacznie przenikać przez cukier, przełożyć do naczynia żaroodpornego i wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Brązowy CukierBrązowy Cukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
FasolaFasola
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn