Fasola Po Pieczeniu

Fasola Po Pieczeniu
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka po pieczeniu może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Mieszanka miodu, sosu pieprzowego, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Best Baked Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku dodaj posiekany boczek i gotuj na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie się renderować, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać fasolkę po pieczeniu, ketchup, brązowy cukier, ostry sos pieprzowy i miód i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień lekko utrzymać gotować na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, lub aż smaki są połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MiódMiód

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn