Fasola Pieczona Wolno Gotowana
Wolno gotowane fasolki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 15g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, woda, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Wolno Gotowana Fasolka Po Bostońsku, Szynka wolno gotowana z fasolą, oraz Fasola wolno gotowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym garnku i zalać dużą ilością wody. Przykryj garnek pokrywką i mocz fasolę przez 8 godzin lub przez noc.
Odcedzić i napełnić garnek świeżą wodą.
Fasolę gotować na średnim ogniu do miękkości, około 1 godziny.
Fasolę odcedzić, rezerwując wodę do późniejszego użycia.
Umieść fasolę, ketchup, szynka, 1 1/2 szklanki wody, brązowy cukier, melasa, cebula w proszku, musztarda, sól, sos Worcestershire, czarny pieprz, i 1 szklanka zarezerwowanej wody z fasoli w powolnej kuchence.
Dodaj więcej wody z fasoli w razie potrzeby, jeśli fasola będzie zbyt sucha.
Gotować na niskim poziomie przez 7 do 9 godzin.