Fasola Lima i kotlety wieprzowe
Fasola Lima i kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 40g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola Lima z kiełbasą wieprzową, Kotlety wieprzowe z ryżem i fasolą, oraz Kotlety schabowe z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ugotować fasolę w osolonej wodzie, aż będzie prawie miękka i zarezerwowane 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Wlać fasolę do dużego płaskiego naczynia do pieczenia z zastrzeżonym płynem. Wymieszać sól, pieprz, cukier, musztardę, natkę pietruszki, cząber, tymianek i posiekaną cebulę.
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kotlety i gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane.
Kotlety ułożyć na fasoli.
Bułkę tartą wymieszać ze śmietaną.
Rozłożone na kotlety. Przykryć naczynie i piec przez 8 minut. Odkryć kotlety i kontynuować pieczenie, aż lekko rumiane, o 8 protokół więcej.
Kotlety ułożyć na łóżku z fasoli lima na dużym talerzu i posypać natką pietruszki.