Fasola Bunkhouse

Fasola Bunkhouse
Fasola Bunkhouse wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,28 zł za porcję. To danie główne ma 416 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy cukier, hot dogi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Najlepszy cholerny garnek fasoli w historii-Homestyle Pinto Beans z opcją szybkowaru, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze pięć składników. Dodaj fasolę; wlać do nie natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn