Farsz z kopru włoskiego i moreli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z kopru włoskiego i moreli. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, marchew, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Farsz Z Kopru Włoskiego I Moreli, Dorsz z farszem z kopru włoskiego, oraz Farsz Z Kopru Jabłkowego.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Pokroić koper na kawałki 1/4 cala.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i koper włoski i gotować, aż złoty kolor, o 8 protokół.
Dodać marchew i seler i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli, 3/4 łyżeczki pieprzu, natkę pietruszki i tymianek i gotować przez 1 minutę. Z grubsza posiekać apricots.In duża miska, połączyć chleb, warzywa, morele i bulion.
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Piec przez 20 minut, aż do ogrzania.Uwaga: farsz przygotować do pieczenia do 1 dnia wcześniej.