Farsz z kiełbasą, jabłkiem i żurawiną

Farsz z kiełbasą, jabłkiem i żurawiną
Kiełbasa, jabłko, i żurawina farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 212 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka selera, szałwii, mielonej kiełbasy z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Farsz żurawinowy, jabłkowy i Kiełbasowy, Farsz Z Jabłkami, Kiełbasą I Żurawiną, oraz Nadzienie Z Kiełbasą Żurawinowo-Jabłkową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż białe i pełnoziarniste kostki chleba w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb PełnoziarnistyChleb Pełnoziarnisty
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec przez 5 do 7 minut w nagrzanym piekarniku lub do równomiernego upieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Do dużej miski przełożyć kostki chleba tostowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Na dużej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, mieszając i rozbijając grudki, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj seler, szałwia, rozmaryn, i tymianek; gotować, mieszając, przez 2 protokół do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
SelerSeler
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
7
Wlać mieszankę kiełbasy na chleb w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wymieszać posiekane jabłka, suszoną żurawinę, natkę pietruszki i wątrobę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WątrobaWątroba
9
Skropić wywarem z indyka i roztopionym masłem, lekko wymieszać. Łyżka do indyka do luźnego napełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja StadoTurcja Stado
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn