Farsz z kasztanów i ostryg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z kasztanów i ostryg. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liście tymianku, sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Farsz Kasztanowy, Farsz Kasztanowy, oraz Farsz Kasztanowo-Figowy.
Instrukcje
Pokroić chleb w plastry 1/2 cala; pokroić w kostkę 1/2 cala.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec 15 minut lub do lekko tosty.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub do miękkości.
Dodać sherry i 5 kolejnych składników. Gotować 5 minut lub aż sherry prawie odparuje.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Wmieszać natkę pietruszki i 3 kolejne składniki, podrzucając do dobrze wymieszanego.
Przenieść mieszaninę do lekko nasmarowanej 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową. (Mogą być przykryte i schłodzone przez noc.
Niech dojść do temperatury pokojowej przed pieczeniem.)
Piec farsz 40 minut. Odkryć, i piec 15 minut lub aż złoty kolor.
Dekorować, w razie potrzeby.