Farsz do chleba wiejskiego z kozim serem, jarmużem i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 769 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami, Gęsty boczek, jarmuż i kozi ser piżmowy "fettucine", oraz Farsz Do Chleba Wiejskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło duże naczynie do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj połowę kostek chleba i saute aż lekko złoty kolor ze wszystkich stron, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Podgrzej jeszcze 2 łyżki oleju i powtórz z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-
5
Zwrócić patelnię do pieca na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać pozostałe 1 łyżka oleju i boczek i gotować, aż boczek jest złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Dodać masło do patelni z wytopionym tłuszczem boczku na średnim ogniu. Po stopieniu, dodać marchew, seler i cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)