Farsz słodko-słony
Słodko-słony farsz jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, rosół z kurczaka, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Słodko-pikantny farsz jabłkowy, Kotlety Wieprzowe Na Słodko I Słono Nad Farszem, oraz Farsz Warzywny Pikantny podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, aż boczek będzie chrupiący.
Przełożyć do dużej miski.
Dodać kostki farszu, jabłko, pietruszkę, szałwię, sól i pieprz. Wymieszaj tyle bulionu, aby osiągnąć pożądaną wilgotność.
Przenieś do nasmarowanego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do uzyskania złotego koloru.