Farsz Selerowy
Farsz selerowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kostki chleba, tymianek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Farsz selerowo-ziołowy, Farsz Z Korzenia Por-Seler, oraz Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu.
Podsmażyć cebulę w roztopionym maśle, aż będzie miękka, ale nie brązowa.
Dodać seler i dobrze wymieszać.
Dodaj 2 szklanki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Dodać jajka, sól, pieprz, szałwię, tymianek i majeranek.
Dodać mieszankę cebuli i selera.
Dokładnie połączyć. Jeśli nadal jest zbyt suchy, dodaj więcej bulionu z kurczaka. Wystarczy, by wypchnąć indyka o wadze od 10 do 15 funtów.