Farsz pełnoziarnisty z pancettą, kasztanami i parmezanem
Pełnoziarnisty farsz z pancettą, kasztanami i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 442 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, rustykalny chleb, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Ciabatta z kasztanami i pancettą, Farsz Ciabatta z kasztanami, pieczarkami i pancettą, oraz Tagliatelle z kasztanami, pancettą i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w środku piekarnika iprzygotuj do 191°. Wrzuć kostki chleba I2 łyżki oleju w dużej misce.
Rozłóż warstwę insingle na dużej krawędzi blachy do pieczenia.
Posypać solą i świeżo zmielonym czarnuchem.
Piec, aż kostki chleba są goldeni lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Lekko ostudzić, a następnie wrócić kostki chleba do tej samej dużej miski.
Sauté pancetta w ciężkiej dużej patelniprzejdź na średnim ogniu do chrupkości, dodając olej ifdry, o 6 protokół. Przechylając patelnię, aby umożliwić gromadzenie się kapieli na 1 końcu i używając łyżki szczelinowej, przenieś pancettę na kostkę chleba.
Dodać kasztany andshalots do kapieli na patelni; sauté untilbeginning do brązowego, o 6 protokół.
Dodaj i rozmaryn; wymieszać 1 minutę.
Transfermixture do miski z chlebem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Cover; chill.
Rozgrzej piekarnik do 191°. duże szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.Gotować 3 szklanki bulionu w średnim rondluuntil zmniejszona do 1 1/2 szklanki, 6 do 8 protokół.
Jajka ubić w innej dużej misce.
Wymieszać incheese. Stopniowo ubijać w bulionie.
Mieszanka Pourbroth nad mieszanką kasztanowo-chlebową.
Posypać czarnym pieprzem i dobrze wymieszać.
Przełożyć farsz do przygotowanego bakingdish. Przykryć naczynie folią i piec 25 minut.
Wyjmij folię i piecz. wierzch jest złotobrązowy i lekko chrupiący, ok.20 minut dłużej.
* Obrane gotowane kasztany; sprzedawane w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.