Farsz Jabłkowo-Kiełbasowy

Farsz Jabłkowo-Kiełbasowy
Farsz z kiełbasą jabłkową może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan chleb czosnkowy, tarta jabłka-nieobrane, mielona gałka muszkatołowa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farsz Z Kiełbasą Jabłkową, Farsz jabłkowo-Kiełbasowy, oraz Farsz jabłkowo-Kiełbasowy.

Instrukcje

1
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, rozbijając mięso, jak gotuje. Gdy jest brązowy, dodać jabłka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszaj suszone owoce, szałwię i gałkę muszkatołową. Złożyć chleb i dodać bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Lekko posmarować 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia lub zapiekankę. Łyżka do farszu. (Farsz można wykonać do tego momentu do 1 dnia wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Umieścić farsz w piekarniku podczas gotowania indyka (lub w nagrzanym piekarniku 177°) i piec 40 do 45 minut lub do góry jest złoty i tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Oszczędność czasu: przewidywane suszone owoce nie wymagają siekania. Używanie przygotowanego chleba czosnkowego oznacza jedno zioło mniej do posiekania i brak czosnku do mielenia. Oddzielne gotowanie farszu oszczędza niepokój z powodu ostrzeżeń dotyczących bezpieczeństwa żywności przed farszem surowego ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn