Farsz Jabłkowo-Kiełbasowy
Farsz z kiełbasą jabłkową może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan chleb czosnkowy, tarta jabłka-nieobrane, mielona gałka muszkatołowa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farsz Z Kiełbasą Jabłkową, Farsz jabłkowo-Kiełbasowy, oraz Farsz jabłkowo-Kiełbasowy.
Instrukcje
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, rozbijając mięso, jak gotuje. Gdy jest brązowy, dodać jabłka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszaj suszone owoce, szałwię i gałkę muszkatołową. Złożyć chleb i dodać bulion.
Lekko posmarować 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia lub zapiekankę. Łyżka do farszu. (Farsz można wykonać do tego momentu do 1 dnia wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Umieścić farsz w piekarniku podczas gotowania indyka (lub w nagrzanym piekarniku 177°) i piec 40 do 45 minut lub do góry jest złoty i tosty.
Oszczędność czasu: przewidywane suszone owoce nie wymagają siekania. Używanie przygotowanego chleba czosnkowego oznacza jedno zioło mniej do posiekania i brak czosnku do mielenia. Oddzielne gotowanie farszu oszczędza niepokój z powodu ostrzeżeń dotyczących bezpieczeństwa żywności przed farszem surowego ptaka.