Farsz Do Squasha
Farsz do squasha może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ser topiony, Kabaczek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Farsz Do Dyni, Łatwy Farsz Do Squasha, oraz Zapiekanka Do Squasha Z Farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać squash, krem zupa selerowa, i cebula.
Rozłóż około 3/4 szklanki mieszanki farszu na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia, a na wierzch połowę mieszanki do squasha. Doprawić pieprzem i posypać połową serów topionych. Powtórz warstwy, a na wierzchu pozostałą mieszankę farszu. Równomiernie ułożyć plastry masła na powierzchni i zalać wodą.
Przykryć i piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub do lekko rumiane.