Farsz Chlebowy
Farsz chlebowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka przetartej szałwii, tymianku, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Chleb Kanapkowy Z Indykiem (Aka Chleb Nadziewany), Pieczywo Nadziewane, oraz Farsz Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z galaretką ułożyć kostki chleba w warstwie.
Piec w 350 przez 12 minut lub do tosty; miejsce w misce. Margarynę rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę; saute 10 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać w wodzie i kolejnych 5 składników (woda przez bulion).
Dodaj kostkę chleba, rzucając do herbu; łyżką do 2-ćwiartowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć; piec w temperaturze 375 przez 30 minut.