Farro z pieczonymi borowikami i Cavolo Nero

Farro z pieczonymi borowikami i Cavolo Nero
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Farro z pieczonych borowików i Cavolo Nero spróbować. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, farro, cavolo nero i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grzyby Farro i borowiki (farro Con Funghi), Cavolo Nero z kolendrą, oraz Kapusta Cavolo Nero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia 4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli. Cook farro 10 minut lub aż al dente. Odcedzić i schłodzić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
SólSól
2
Umieść suszone borowiki w 1 szklance letniej wody; odstawić 10 minut. Posiekaj grzyby i zapas płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
GrzybyGrzyby
WodaWoda
3
Połącz świeże grzyby, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, pozostałe 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Grzybyświeże Grzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieścić na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 20 minut lub do złotego koloru, mieszając dwa razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodać cebulę i kolejne 3 składniki; gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać liść laurowy i kolejne 3 składniki. Wymieszać posiekane uwodnione borowiki, płyn borowikowy i pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 30 minut lub aż cavolo nero jest tender. Wymieszać z farro i bulionem. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 do 15 minut lub aż prawie cała ciecz została wchłonięta. Złożyć w pieczonych pieczarkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
FarroFarro
8
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn